2010. szeptember 17., péntek

Programok a Millenárison a hétvégén


 [szeptember 17–18., péntek–szombat]
Nők Lapja Egészség Családi Szűrőnapok
Helyszín: Park
Időpont: péntek 13.00 órától, szombat 10.00 órától
A Nők Lapja Egészség Családi Szűrőnapot 2008-ban rendeztük meg először. A Nők Lapja rendezvényeinek sikerére, továbbá az olvasók igényeire alapozva olyan esemény szervezését tűztük ki célul, amelyen a hangsúly elsősorban az egészség megőrzésén, a betegségek megelőzésén van. 2010-ben is folytatjuk, hiszen a helyes táplálkozás, a mozgásformák, valamint az egészségmegőrző termékek, illetve eszközök bemutatása kiemelt figyelmet érdemel, és olvasóink között is nagy érdeklődésre tart számot.
Jöjjön el családjával már péntek délután, és töltsék a szombatot is velünk, az egészség jegyében!
Mindenkit várnak a lap szerkesztői, Bálits Éva, Vályi-Nagy Erika és Hajnal Éva.
A pódiumszínpadon fellépnek: az Irigy Hónaljmirigy, a Back II Black és az Alma zenekar.
Pódiumbeszélgetéseinken többek között V. Kulcsár Ildikó, Müller Péter, Szendi Gábor és Tari Annamária előadásait hallgathatják meg. Ingyenes szűréseken vehetnek részt. Dietetikai és asztrológiai tanácsokat kérhetnek, gyermekmentési bemutatót tekinthetnek meg. Izgalmas játékok segítségével ismerhetik meg a szelektív hulladékgyűjtés rejtelmeit.
A Nők Lapja Egészség honlapja http://www.nlcafe.hu/nlegeszseg
A műsorváltoztatás jogát fenntarjuk.
A belépés díjtalan!
[szeptember 19., vasárnap]
Csoki koncertek 2010
Helyszín: Szabadtéri Színpad (rossz idő esetén Fogadó Padlás)
Időpont: 11.00
A „Csoki koncertek” programsorozat idén Erkel Ferenc, Gustav Mahler és Frédéric Chopin műveivel, illetve korával ismerkedteti meg a kisközönséget. Az augusztusi „Csoki koncerten” igazi különlegesség, szabadtéri „kamrazene” várja a kisközönséget a Sinfonietta Hungarica szimfonikus zenekar közreműködésével.
A Haydn Év 2009 egyik kiemelt eseménysorozata – a „Csoki koncertek” – sikerei után a Hungarofest Nonprofit Kft. KLASSZ Zenei Irodája idén is folytatja gyerekeknek szóló koncert- és előadás-sorozatát a Millenárison.  
Az idei évben – a nemzeti romantika és az Erkel-Mahler Év jegyében – a kisközönség tizenegy koncert során ismerkedhet meg Erkel Ferenc, Gustav Mahler és Frédéric Chopin műveivel, kortársaival és korával. A kifejezetten kisebbeknek szóló történeteket zenei betétek színesítik, így kel életre a történelem. A rövid koncertek során a gyermekeknek lehetősége nyílik arra, hogy a három zeneszerző és kortársaik művein keresztül alaposabban megismerkedjenek a nemzeti romantika korával, és betekintést nyerjenek egyúttal a klasszikus zene csodálatos világába.
Fellép: Sinfonietta Hungarica szimfonikus zenekar   
Karnagy: Déri András
Hangszerek: hegedű, brácsa, cselló, nagybőgő, klarinét, fagott, oboa, hárfa, tuba, cintányér…
„Zenél a hangszererdő” – azaz szeptemberben egy „valódi” szimfonikus zenekar előadásában népszerű szimfonikus művek szólalnak meg a „Csoki koncerten”.
További információ: www.klassz.org 
Partner: Hungarofest Nonprofit Kft KLASSZ Zenei Iroda
A belépés díjtalan!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...