2010. június 28., hétfő

Még pontosan két hétig rámehetsz az ARC-ra

Hol élsz Te?

Európában? Magyarországon? Pesten vagy Bocföldén? A Dózsa György úton? A Facebookon? Vagy leginkább csak ott belül, ahol szabad a fantázia világa? Mi kell az ember helyzetének meghatározásához 2010-ben? Koordináták, emberek, bitek, pénz vagy képzelőerő?

Ezen túl: hová tartozol? Nemzet, osztály, család, haverok, vércsoport, munkahely, klub, közösségi portál? Melyek azok a virtuális vagy valós terek, és főleg  közösségek, amelyekben otthonosan mozogsz? Vagy mindegy, hol vagy, mert a legjobb egyedül? A virtuális térben és a való életben felvállalt szerepeid, személyiséged között milyen eltérések mutatkoznak? Ki vagy te mint kommentelő, blog író, közösségi oldal felhasználó?

A virtuális tér nem csak a valóság illúzióját nyújtja, hanem a valóságunk része! Hozd nyilvánosságra képi megfogalmazásban ötleteidet, elképzeléseidet, mi mindenre lehet a már meglévőn túl használni a virtualitást, hogyan hathatja át az a mindennapok valóságát?

Engedd szabadjára a fantáziádat, humorodat! Gyakorolj kritikát és önkritikát! Legyél szókimondó!

Az alkotói szabadság jegyében a felkínált ernyőtémán kívül más aktuális ötlettel, témával is pályázhatsz!Aki kedvet kapott, az látogasson el a pályázat honlapjára a hivatalos kiírásért: http://www.arcmagazin.hu/hirek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...