2011. szeptember 2., péntek

MAKETTLABOR SZEPTEMBERI PROGRAMOK

KIÁLLÍTÁS

Baranyai (b) András és az
1000% Csoport közös kiállítása 
Festmények - Molinók - Faltól falig

Megnyitó: szeptember 9, 19 órakor
Megtekinthető: szeptember 12 - 23.
Hétfőtől Péntekig, 12-18 óráig

1000% - A MEGTALÁLT SKETCBOOK
Az ötfős csapat közel húsz alkotása a Műcsarnok és az Octopus helyszín után a MakettLaborban kerülnek bemutatásra. A 2002-ben alakult 1000% csapat a street art hagyományaiból kiindulva főleg matrica-ragasztással, stencilezéssel, fanzine készítéssel, romkocsmák falfelületeinek kifestésével foglalkozik. Alkotói tevékenységükre a felületek közös kialakítása jellemző; nagy vonalakban vázolt terveik végső formája ennek a kollektív munkának az eredményeként mindig a helyszínen alakul ki.

Baranyai (b) András - HERO RECYCLE
Képein hétköznapi, átlagos élethelyzeteket fordít ki sarkukból. Ezeket ezoterikus, hol keleti, hol nyugati motívumokkal keveri, abszurd és groteszk humorral fűszerezi. Az Octopus Nagysátorban majdnem bemutatott munkákban a '70-es '80-as évek játékfigurái kerülnek új kontextusba, többlényegű, de önálló személyiséggel bíró hősök záródnak géptestekbe, újrateremtett szimbolikájú világba. 2007-ben elnyerte "Az év illusztrátora" díjat.


KÖZÖSSÉG

NYITOTT UDVAR közösségi bolhapiac és kívánságműsor

Szeptember 17-én újra Nyitott Udvar bolhapiac a Pipa utca 4 szám alatt. Régi tárgyak a lakók budoárjából, finom falatok a konyhából és régi édesbús slágerek szólnak majd a mama lemezjátszóján! A piacon befolyt összeget a ház felvirágoztatására költjük. Alkudni s a lakókkal kvaterkázni minden látogatónak ajánlott!

bolhapiac tíztől kettőig!
oldszkúl házibuli és kívánságműsor kettőtől ötig!


infó: Miklusicsák Aliz 06704286403
cím: Makettlabor/ 1093. Pipa utca 4. belső udvar

Keresd a BAMBUSZ megállót!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...