2010. május 29., szombat

Ördögkatlan Fesztivál Sajtótájékoztató után


 Csütörtökön lezajlott az Ördögkatlan budapesti sajtótájékoztatója. Az összegyűlt újságírók megtudhatták a szervezőktől a Fesztivál irányvonalait, amit a következőképpen lehet összegezni:

2010. - III. ÖRDÖGKATLAN FESZTIVÁL
5 napon át, 3 településen, 16 helyszínen
Az idei fesztivál döntő jelentőségű. A harmadik évben (Pécs2010 miatt is) „csúcsra jár” a fesztivál, azt reméljük, a „Katlant” sikerül az igényes, minőségi művészet- és kultúrafogyasztó közönség zarándokhelyévé tenni. Az is eldőlhet, vajon:
- meg tudjuk-e ismételni a korábbi két Ördögkatlan óriási sikerét?
- meg tudjuk-e őrizni, sőt emelni a programok minőségét?
- meg tudunk-e felelni a rohamosan növekvő érdeklődésnek?
- ezenközben meg tudjuk-e valósítani alapvető céljainkat, azaz megmarad-e az „ártatlanság kora”, képviselni tudja-e az Ördögkatlan, amiért létrejött (minőség, személyesség, emberi lépték, közösségi élmény)?
A fenti kérdéseket nem feledve nem a mennyiségi, hanem a minőségi fejlődést tartjuk szem előtt. Nem vonunk be új településeket (noha számos jelentkező akadna), és nem növeljük a fesztivál időtartamát. Arra törekszünk, hogy minél jobban kiszolgáljuk a visszajáró és az újonnan érkező látogatókat.
25-30.000 látogatóra számítunk. 

Lényegében a program is teljessé vált, amiben lehetnek még változások, de nagyvonalakban összeállt a Fesztivál. Aki már most kíváncsi a fellépőkre-programokra, az a következő helyen átböngészheti, és akár már elkezdheti tervezni is, hogy mikor-mit néz meg: ÖRDÖGKATLAN PROGRAM

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...