2011. július 25., hétfő

Művészetek Völgye – július 25. programok, műsorváltozások

Művészetek Völgye – július 25.
programok, műsorváltozások
Akit esetleg a rossz idő rettentene el a Völgyben zajló eseményektől, annak nincs mitől tartania!  
A Palya és a Kaláka Udvar rendezvényei eső esetén a Faluházba költöznek (a Fesztiváliroda mellé), Hobó pedig a Gástya Árok helyett a Szárítóban adja elő színházi estjeit.  
A Völgy vendégeivel ellentétben akadnak meghívottak, akiknek nem sikerül a mostoha időjárással szembeszállni, ezért a Kaláka Versudvarban elmarad a ma 17 órára beharangozott Versimpró. Helyette Lackfi János olvas fel megzenésítésre váró verseiből.
15 órától  Ferenczi György és a Petőfi Vándorszínház közös előadása látható. A Lovasi – Lackfi Hangzó Helikon koncert is egyéb körülmények áldozatául esik, helyette 19.30-tól Ferenczi György és a Rackajam zenél a színpadon.
A Királykő  kocsmában a 16 órára meghirdetett Hobológia sajnos elmarad. 
A taliándörögdi Ősök Házában, 20.30-kor kezdődik Szalóki Ági Bárcsak ez az éjszaka című népzenei műsora. Ezután 22 órától a Dresch Quartet, majd 23 órától a korábban elhalasztott Besh o droM koncertre kerül sor
.
Akik Kapolcson maradnak, ők a Borudvarban 21 órától meghallgathatják Pribojszki Mátyás és Kovács Erik duóját, az Alexandra Könyvudvar színpadán 21.30-tól az Arcangeli zenész társulatot, a Jazz Színpadon pedig 22.30-tól az Equinox, majd a Hárs Hegy Band koncertjét. 
A rendezvények előtt érdemes a programgazdáknál  érdeklődni a végleges helyszínnel kapcsolatban.
    

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...