2011. július 5., kedd

Somló Hangja Fesztivál 2011

Somló  Hangja Fesztivál 2011
július 14-17., Doba, Erdődy Kastély parkja


Hosszas tervezés  és tanakodás után a rendezvény szervezői és segítői  úgy döntöttek, hogy 2011-ben ismét megrendezik a Somló Hangja Fesztivált. Bár az anyagi lehetőségek jóval alatta maradnak az eddigi éveknek, nem adják fel, hiszen ez a rendezvény egy térség kulturális és turisztikai arculatát határozhatja meg a jövőben.
A Fesztivál július 14-17-ig zajlik az Erdődy Kastély parkjában, ahol kiváló  népzenészek, jazz muzsikusok és világzenei bandák lépnek színpadra. Csütörtökön kiállítás nyílik a dobai Faluházban, pénteken és szombaton 15.00-tól kezdődnek a programok az eddig megszokott minőségben, vasárnap pedig a régió művészeti csoportjainak részvételével egész napos színpadi műsorsorozattal várják a vendégeket. 14 éven aluliak ingyenesen látogathatják a fesztivált.
Néhányan a fellépők közül:
Dresch Quartet, Budapest Ragtime Band, Szalonna Banda, Békés Banda, Duna Művészegyüttes, Boja Zenekar, Mits Jazz Band, Borfolk, Cimbaliband, Fláre Beás zenekar, Romungro Gipsy Band, Fabula Rasa, Bakos Árpád és zenésztársai,….. 
Kiemelt szerepet kap a somlói bor, a berendezett borsátorban a legjobb helyi pincészetek borait kóstolhatják a vendégek. Lesznek családi és gyermek programok, lovaglás, játékos színházi produkciók. Kapcsolódó program a szombati geotúra és a történelmi lovas túra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...