2011. február 23., szerda

100 Templomi Koncert : MÁGA ZOLTÁN és MŰVÉSZ BARÁTAI

100 Templomi Koncert

MÁGA ZOLTÁN és MŰVÉSZ BARÁTAI
március 20. (vasárnap), 18:00, Dohány utcai Zsinagóga


Purimi jótékonysági koncert 
Közreműködik:
Tokody Ilona, Szakcsi Lakatos Béla,
Zséda, Feke Pál és meglepetés vendégek

A Szent István Bazilikában indult útjára még 2009-ben a művész egyedülálló 100 templomi jótékonysági koncertsorozata egy hatalmas összefogás megvalósításának jegyében. A cél az, hogy több nemes ügy érdekében, segítő kezet nyújtson Mága Zoltán világhírű hegedűvirtuóz.
Most a csodálatos Dohány utcai Zsinagógába érkezik ez a fontos küldetés. A templom - Isten háza, ahol minden ember egyenlő, ahol minden lélek ugyanolyan fontos! Itt otthonra lel a szív, magasztos hangulatban megnyílik a lélek. Eggyé válnak, közösséggé válnak a jelenlévők. Megszűnik minden baj és bánat, egy kis időre csodálatos béke költözik a Földre. A zene, a templomi zene még tovább viszi a lelkeket s egy kicsit úgy érezheti mindenki, hogy megérkezett, otthon van, minden terhet letett…  
Ennek a rendkívülinek ígérkező hangversenynek a fővédnökségét dr. Erdő Péter bíboros, prímás úr és prof. dr.Schweitzer József nyugalmazott országos főrabbi közösen vállalta el, a házigazda-műsorvezető szerepét dr. Frölich Róbert a Dohány utcai Zsinagóga főrabbija.
Helyfoglalás  érkezési sorrendben. A szervezők kérik a kedves férfi vendégeket, hogy fejfedőt legyenek szívesek magukkal hozni.
Kapunyitás: 16.30 (biztonsági ellenőrzés miatt)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...