2011. február 10., csütörtök

MACHOW SWING a Szikrában

Budapesten – ahogyan más világvárosban is – az elmúlt évtizedekben fokozatosan megszűntek az igényesebb élőzenés, táncos, műsoros vacsorázó helyek, mulatók; de nem léptek a helyükbe a nyugati mintájú „vacsorázó-színházak”, az „off-Broadway” jellegű vaudeville kabarék, a több funkciós kortárs szórakozóhelyek.

A SZIKRA küldetése, hogy ezt az űrt kitöltse, és megnyitásával egy teljesen új, egyedi kulturális központ szülessen, amely bölcsőjévé és otthonává válhat a progresszív kulturális és szórakoztató irányzatok művelőinek egyszersmind műélvezőinek.
A korabeli állapotára rekonstruált hely hagyománytisztelő szellemisége és építészeti egyedisége garantálja, hogy ez nem csak egy lesz a budapesti szórakozóhelyek között, hanem „a” SZIKRA!

MACHOW SWING
Február 11., 27. 22:30 
Ha azt mondom: Frank Sinatra, Sammy Davis jr., Dean Martin?...Las Vegas?... ’50-es, ’60-as évek?...Férfiak, akik  szartak mindenre. Megtehették. Ittak, piáltak, bagóztak, csajoztak a színpadon. Nekik lehetett…
Ugyan ezeket az urakat már nem tudjuk feltámasztani, de talán megidézni érdemes ezt a filinget. Csak semmi retro: ez Amerika. Szerényen: ilyen még nem volt Pesten!
  
Fellépnek:
Szabó Győző, Nagy Ervin, Kolovratnik Krisztian, Keresztes Tamás, Debreczeny Csaba

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...