2010. augusztus 31., kedd

Programok a Millenárison szeptember első hetében

             Programok a Millenárison szeptember első hetében
                               Gyermekprogram, koncert, fesztivál, színház és táncszínház, kiállítás
Park Action 2010 
[szeptember 1., szerda]
Csomó-lung-ma
Helyszín: Park 
Időpont: 19.00
„Tomboló tarkaság, jéghideg makacsság, ingatag őrültség…”
Alkotó előadók: Dombi Kati | Dózsa Ákos| Katona Laci | Tabbouch Linda | Vadas Tamara |  
Vida Gábor és mások 
Jelmez: Kulcsár Viktória
A belépés díjtalan!
[szeptember 3–5., péntek–vasárnap] 
11. Nyelvparádé  
Óriási nyelvtanulási seregszemle a Millenárison!
Helyszín: B épület 
Időpont: 10.00–18.00
A 11. Nyelvparádén – a nyelvtanulási lehetőségek legnagyobb országos és nemzetközi rendezvényén – a nyelviskolák, nyelvi szolgáltatók, nyelvvizsgaközpontok, nyelvi utaztatók és nyelvkönyvkiadók kínálják majd termékeiket, szolgáltatásaikat. Évek óta nyelvtanulók, valamint nyelvtanárok ezrei keresik fel a Nyelvparádét, hogy válogassanak a kiállítók kínálatából, vásároljanak a kedvezményes könyvek, CD-k, DVD-k közül – esetleg külföldi nyelvtanfolyamot vagy munkát találjanak. A szerencsések akár ingyen juthatnak ezekhez, hiszen a sokféle nyelvi játék, vetélkedő győztesei értékes ajándékokat nyerhetnek. A kiállítói standoknál lehetőség  adódik majd a közvetlen személyes információgyűjtésre – de a kísérő programok is rengeteg hasznos, gazdaságos és szórakoztató hétvégi elfoglaltságot ígérnek.
Lesznek többek között:
o  előadások – az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda Zrt. támogatásával, 
o  kerekasztal-beszélgetések,
o  bemutatóórák,
o  tanácsadások (állásinterjúra való felkészítés, grafológiai, stb.),
o  ingyenes próbanyelvvizsgák,
o  tiroli vendéglátós állások, illetve interjútréningek előzetes jelentkezés alapján,
          o  gyermekmegőrző és játszóház. 
  Naprakész információk a www.nyelvparade.hu honlapon olvashatók.                                                       A rendezvényre a belépés ingyenes!
[szeptember 4., szombat] 
Colores del Tango 
Argentin tangóest és milonga
Helyszín: Teátrum 
Időpont: 19.30
Az alkotók hangulatos bemutatóra invitálják a tangó szerelmeseit: sokéves Buenos Aires-i élményekből kiindulva – illetve tánctudásuk legjavát beleadva – létrehoztak egy magával ragadó, egyedülálló előadást, amely kimozgatja a nézőt a mindennapi közömbösségből, és a szíve legmélyére hat. Három test, három lélek, három nemzetiség összeolvadása egyetlen szenvedélyben: az argentin tangóban. Mert ez a legtöbb érzelemmel telített tánc, amely azonban nem csupán szenvedélyes lehet, hanem melankolikus, virtuóz – vagy akár vidám is. A Colores del Tango olyan élményt nyújt, amely – az argentin tangó különféle arcain keresztül – nyomot hagy az ember tudatában. A táncosokat Európa egyik leghíresebb tangózenekara, a Beltango Kvintett egészíti ki a színpadon. A Beltango világszerte számos nemzetközi tangófesztivál meghívott vendége volt – 2007-ben Buenos Airesben is osztatlan sikert arattak. Tánc és zene együtt – egymás hatását erősítve – segítik átérezni azt a sajátos, érzelmekben és indulatokban bővelkedő világot, amely a tangó mozdulataiban ölt testet. Az előadást 22.00 órától milonga követi, amelyre szeretettel várunk minden kezdő vagy haladó tangótáncost.
Tánc: Kulik Johanna | Josip Bartulovic| Santiago Maciel  
Zene: Aleksandar Nikolić – bandoneon/tangóharmonika | Ivana Nikolić – zongora, ének | Jovan Bogosavljević – hegedű | Bogdan Pejić – elektromos gitár | Ljubinko Lazić – nagybőgő
Jegyár: 3000,- Ft-tól
[szeptember 5., vasárnap] 
Coca-Cola Testébresztő  XII. Női Mozgásfesztivál  
„Szívsz vagy élsz” programok
Helyszín: Park 
Időpont: 09.00
Egészségessé válni: életforma-változtatás kérdése. Ehhez nyújt ötleteket, továbbá segítséget, ad motivációt a Coca-Cola Testébresztő XII. Női Mozgásfesztivál és a „Szívsz vagy élsz” dohányzásról leszoktató programja. S hogy milyen foglalkozásokra lehet jelentkezni a rendezvényen?
·     sok-sok mozgásforma és sporteszköz kipróbálására, illetve megismerésére,
·     speciális – személyre szóló – dohányzásról leszoktató programokra,
·     szépséggel és egészséggel kapcsolatos információk megszerzésére, általános egészségi állapotfelmérésekre, szűrővizsgálatokra, valamint dietetikai és ergonómiai tanácsadásokra.
A rendezvényre a belépés ingyenes!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...