2010. szeptember 29., szerda

Kreatimm design vásár Trendalapozóval

Kreatimm – Az Iparművészeti Múzeum kortárs design vására október 3-án
Őszi témánk az innováció

Őszi vásárunk az innováció fogalmára épül. Nemcsak azért, mert a Design Héten kerül megrendezésre, hanem azért is, mert ez a fogalom a szakmai fejlesztésre, az új ötletek megvalósítására irányul. Szeretnénk, ha az innovatív design meghonosodna a KreatIMM vásárokon, ezzel is elérhetővé téve a magyar iparművészetnek ezt a területét is. Az innováció nem feltétlenül a megvásárolható tárgyak kiállítását jelenti, hanem lehetőség arra, hogy a művészek megvalósításra váró terveikkel jelenjenek meg a „piacon”. Olyan elképzelések kerülhetnek elő, amelyek már régóta várják, hogy egy megrendelő vagy befektető megtalálja őket. Egy iparművészeti és design vásár alkalmas arra, hogy a megszokott tárgyak mellett megjelenjenek nagyobb szabású elképzelések is, és ennek, reméljük, megfelelő színtere lesz az Iparművészeti Múzeum.
Ezen az eseményen azokra az innovációkra figyelünk, amelyek nem az egyediséget tűzték ki célul, hanem a széria, a sorozatgyártás előnyeit és más ipari lehetőségeket használnak ki, illetve fejlesztenek. Textil, fém, fa, üveg vagy kerámia, műanyag, gumi és újrahasznosított alapanyagból a legkülönfélébb funkciójú használati és dísztárgyak megjelenésére számítunk.


TRENDALAPOZÓ a KreatIMM vásáron– NE CSAK A SZOBÁDBAN RAKJ TRENDET!
Gyermek divat tanácsadás és műhely…

Programunk célja az, hogy teret adjunk a család közös divatötleteinek. Minden gyermekben szunnyad egy divatdiktátor, amit divattervező segítségével szeretnénk felébreszteni. Bár egyre több divattervező foglalkozik gyermekruhák tervezésével, az is egyre fontosabb, hogy a gyerekek játék közben maguk is szívesen foglalkoznak a divattal. Vegyük őket komolyan, segítsünk nekik, hagyjuk, hogy megalapozzák a jövő divatját saját maguk számára. Ismerkedjünk együtt a divattal, rakjunk trendet a gyerek szobába.
A tervezők és gyerekek egymásra találásában szeretnénk segíteni azzal, hogy olyan divattanácsadást szervezünk, aminek a főszereplői a gyerekek. Várunk mindenkit 3 éves kortól, aki szeret öltözködni és aki nem. Várjuk a szülőket, akik szeretik öltöztetni a gyerekeiket, szeretik a designt és szeretnék, ha a gyerekeik követnék, vagy diktálnák a divatot.
Alkossuk meg közösen a 2010/11-es családi, őszi-téli trendet és segítségünkkel legyenek vidámabbak a sapkák, sálak, kabátok, táskák, verjük vissza a sötétben felvillanó fényeket, legyen trend a biztonságot adó, fényvisszaverő ékszer és kiegészítő.
Várjuk a jövő divatdiktátorait!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...