2011. január 14., péntek

Snétberger Ferenc roma tehetségek után kutat

ZENEI TEHETSÉGKUTATÓ


Az EURÓPAI ROMA ZENEI SZAKKOLLÉGIUMunk egy erős, nemzetileg és nemzetközileg egyaránt elismert, példaértékű iskolát kíván teremteni, melyben a fiatal, hátrányos helyzetű roma zenei tehetségeket világszínvonalú képzés és mentorálás révén hozzásegítjük zenei karrierjük elindításához.

Az intézmény Snétberger Ferenc művészeti vezetésével 2011. június 19-én nyitja meg kapuit 60 tehetséges roma fiatal előtt. Oktatóik, mentoraik olyan nemzetközileg elismert zenész-tanárok lesznek, mint Oláh Kálmán, László Attila, Szakcsi Lakatos Béla, és olyan kiváló nemzetközi vendégelőadók, mint Paolo Vinaccia, Tony Lakatos vagy Roby Lakatos. A gyerekek számára az évi 12 hetes oktatás teljes mértékben ingyenes.

Az ősz óta tartó meghallgatásokon számos tehetséges jelölttel találkoztunk, de a válogatás még tart, márciusig több helyszínre is ellátogatunk és fogadjuk a jelentkezőket.

* január 17-én, hétfőn 10.30 és 13.30 óra között Salgótarjánban, a Zeneiskolában (Váczi Gyula Alapfokú Művészetoktatási Intézmény, Salgótarján, József A. u. 2/A)
* január 18-án, kedden 10.30 és 13.30 óra között Szolnokon, a Zeneiskolában (Bartók Béla Alapfokú Művészetoktatási Intézmény, Szolnok, Réz u. 1.)
* január 19-én, szerdán 10.30 és 13.30 óra között Veszprémben, a zeneiskolában (Csermák Antal Zeneiskola, Veszprém, Erzsébet sétány 1.)

tartjuk következő meghallgatásunkat.

Elsősorban a jazz-re, világzenére és klasszikus zenére is nyitott, hangszeren már játszó fiatalokat várjuk. Jelenleg az ütőhangszereseket és bőgősöket részesítjük előnyben, de természetesen a más hangszerekkel ügyesen bánó zenészjelölteket is szívesen fogadjuk. Szólóének tanszakot 2013-tól indítunk majd, így az énekesek jelentkezését egyelőre nem tudjuk fogadni.

Jelentkezés a 70/984-83-66-os telefonszámon és az info@campeurope.hu e-mail címen. http://www.campeurope.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...