2010. december 16., csütörtök

KFT – 29. születésnapi koncert

KFT – 29. születésnapi koncert
2010. december 22., szerda 20.30
A38 Hajó – Petőfi híd budai hídfő
Belépő: 3000 Ft. Jegyek elővételben vásárolhatók az A38 Hajó honlapján (www.a38.hu), illetve az összes ismert jegyirodában. 
A Kft. zenekar sajátos humorára jellemző módon nem várt a 30. évfordulóig, hanem már a 29. születésnapot is bulival ünnepli – a korai éveiket idéző helyszínen. 
KFT.
Az A38 hajó lesz a helyszíne a különleges 29. születésnapnak – nemcsak a híresen jó hangzás, és a korai klubkoncertekre emlékeztető hangulat szólt az Artemovszk mellett, hanem az elsőosztályú étterem közelsége is: a koncertre ugyanis a szokványos koncertjegyek mellett VIP-belépő is váltható, mellyel a rajongók KFT-fogásokból összeállított vacsorán és zártkörű, a zenekar részvételével zajló születésnapi bulin is részt vehetnek.
A Korlátolt Felelősségű Társaságot 1981-ben alakította négy barát: Laár András, Bornai Tibor, II. Lengyelfi Miklós és Márton András. Eredeti zenéjükkel és szövegeikkel, színpadi jelenlétükkel sajátos zenei világot teremtettek. Miközben egyes dalaik, mint az Afrika vagy a Balatoni nyár a mai napig a legismertebb magyar slágerek között szerepelnek, a zenekar intellektuális, fanyar dalszövegeivel, verseivel és szokatlan zenei megoldásaival is országos elismerést szerzett. 2006-ban a Magyar Köztársaság Lovagkeresztje kitüntetésben részesítette a KFT tagjait a Köztársasági Elnök. Legutóbbi stúdiólemezük, „A bábu visszavág” 2008-ban dupla platinalemeznyi, 30.000-es példányszámban kelt el.
Az eredeti felállásban működő  KFT 2010-ben több mint 30 koncerten mintegy százezer nézőnek játszott már országszerte, de ez lesz idén az első önálló estjük a fővárosban.
2010. december 22-én elhangzanak majd az elmúlt 2,9 évtized legnagyobb slágerei és olyan ritkaságok is, melyek - a barátságos méretű helyszínhez illően - segítenek felidézni a kezdeti évek klubkoncertjeinek hangulatát.
Koncertjegy: 3.000 Ft, vacsora+koncertjegy+zártkörű  parti: 15.000 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...