2010. december 8., szerda

L.L.Junior és Nótár Mary lemezbemutató koncert - Petőfi Csarnok

L.L.Junior és Nótár Mary lemezbemutató koncert  - Petőfi Csarnok
2010. december 11.,19 óra
Sztárendégek: Nagy Laci Gitano, Horváth Tamás, Brasch Bence, Josh& Jutta, Cozmobolis Stereo 2.0
Műsorvezető: V.JBen
Lesi László Csaba zenei karrierje a 90-es évek elején kezdődött, amikor megalakította a "Fekete Vonat" nevű formációt. A csapat fergeteges sikert aratott Magyarországon (3 albumból, 2 dupla platina és 1 aranylemez,Roma polgárjogi díj,több hazai szakmai díj) és külföldön is (Franciaországban 3 hétig a "Bilako" címu sláger vezetette a slágerlistákat és a CNN is riportfilmet forgatott a csapattal.) 2001-ben a csapat szétvált és Junior elutazott a tengeren túlra, hogy kipihenje magát. Egy év szünet után hazatért és 2002-ben a Private Moon-nal elkészítette első szólóalbumát, amely a Köszönöm Nektek címet kapta. Az albumról 3 kislemez jelent meg: a Raggamoffin, a Hogy mondjam el és a Korkorro dalokból.
2003-ban jelent meg Junior második albuma A tűz mindig tombol címmel. Az albumról két kislemez jelent meg: a Ragamoffin 2 és a A tűz mindig tombol dalokból. 2005-ben Az én világom című harmadik album, amely meghozta a várva várt aranylemezt L.L. Juniornak. Az albumról két kislemez jelent meg: a Rabszolga lány és a Mr. Raggamoffin dalokból. 2005-ben VIVA COMET díjra is jelölték a legjobb férfi előadó kategóriában.
A negyedik albuma 2005 szeptemberében jelent meg melynek címe Falak. Ez a cím utalás arra, hogy ne ítéljünk el senkit a bőre színe miatt, és végre bontsuk le az egymás közé épített falakat, melyek nyitottságunk akadályai, „színezzük be a világot” és éljünk benne előítéletek nélkül![ Az albumról két kislemez jelent meg: az Az Éjszakákat járom, a Normális srác és a című dalokból.
2006-ban jelent meg ötödik albuma Olaj a tűzre' címmel. Az albumról csupán egyetlen kislemez jelent meg a Táncolj című dalból, mely egyik legsikeresebb száma lett.
2007-ben jelent meg hatodik albuma Fehér Holló címmel, melyről három rendkívül sikeres kislemez jelent meg. Az első kislemez a Stefano közreműködésével készült Álomszép lány című dalból készült, amely a Megy a gőzös című film főcímdala lett.
A második kislemez a Trin zhene (Válassz engem)című dalból készült, melyet szintén Stefanoval énekel. Az album legsikeresebb száma a Van nekem egy anyósom/Akarom, amely a második legnézettebb magyar videoklip a Youtubeon, Magyarországon egyedülálló módon több mint 2.000.000(!) alkalommal nézték meg (ez L.L. Junior 5. olyan videoklipje amelyet több mint 1.000.000 alkalommal néztek meg a Youtube-on, mely egyedülálló a magyar zenészek körében).Ennek köszönhetően 2008-ban szintén VIVA Comet díjra jelölték a legjobb férfi előadó kategóriában, amit akkor már megnyert.
2008-ban jelent meg hetedik albuma Nincs határ címmel. Az album első kislemeze az Összetart a dal című dalból készült, amelyet Stefanoval és Nótár Maryvel énekel.
2009. májusában jelent meg az album második videoklipje, mely a Merre visz az út című dalból készült. A Dalhoz készült videóban a Magyar Honvédség is szerepel. Még ebben az évben megjelenik Álmatlanság c. albuma.
Már megjelent 2010-es új albuma, az Impresszio.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...