2011. április 10., vasárnap

Tavaszi újdonságok a Katonában

Tavaszi újdonságok a Katonában

Áprilistól új kedvezményt vezetünk be színházunkban. Minden hónap első hétfőjén kedvezményes napot tartunk a nagyszínházban, amelynek keretén belül minden jegyet egységesen 1.800 Ft-os áron válthatnak meg az érdeklődők. Az első két alkalommal április 4-én A kétfejű fenevad, május 2-án pedig A szerelem diadala című produkcióinkat tekinthetik meg új akciónk keretén belül.
Április 16-án és 17-én tartjuk az „Ifjúsági program” záró-előadásait.
Színházunk az idei évtől kiemelt figyelmet fordít a fiatalokra. Szeretnénk, ha a középiskolás korosztályból egyre többen csatlakoznának törzsközönségünkhöz, ezért idén januárban a Golden Dragon és a Két lengyelül beszélő szegény román című előadásainkhoz kapcsolódva elindítottuk Ifjúsági programunkat. Az előadásokhoz kapcsolódó rövidebb program két foglalkozásból áll, ahol a diákok megismerhetik a produkciók színházi nyelvét, és lehetőséget kapnak arra, hogy mélységükben tárgyalják az azokban felvetett problémákat. A tizenkét alkalomból álló hosszabb programban a diákok maguk is egy alkotófolyamat részesei lesznek. A Golden Dragon történetéhez kapcsolódva megkeresik saját hőseiket, megírják saját történeteiket – ezekhez Fullajtár Andrea, Kocsis Gergely színészek és Végh Ildikó dramaturg segítségével színházi formát keresnek. Az így létrejövő jeleneteket tekinthetik meg április 16-án és 17-én, 19.00 órától a Sufniban.
Április 18-án és 19-én Salgótarjánban játsszuk a Vadkacsát, Ascher Tamás rendezését. E két előadással búcsúztatjuk a produkciót, amelyet február 4-én láthattak utoljára a Katonában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...