2010. november 5., péntek

Copy Con: Irónia - lemezbemutató koncert

Copy Con: Irónia - lemezbemutató koncert
november 6., 20.30 óra
Petőfi csarnok
Három év után új albummal jelentkezik Copy Con. Az Irónia című lemez 2010. október végén jelenik meg, a teljes anyag – és néhány korábbi sláger – először a Petőfi Csarnokban kerül bemutatásra.
Az elmúlt három év során Copy Con számos városba eljutott zenekarával, a Freedom Fighterz-zel, határon innen és túl, és jellemzően mindenhol nagy létszámú közönség és óriási hangulat várta a csapatot. Garantáltan felejthetetlen élményre számíthat ezúttal is mindenki, aki eljön a Petőfi Csarnokba, az egész estés programra.
Az este több szempontból is különleges lesz. Egy régi zenészbarát, Maszkura koncertjével indul, aki a Tücsökrajjal közösen alapozza meg a hangulatot. Maszkurának szintén 2010-ben jelent meg lemeze, és erről is hallhatunk majd egy-két nagyszerű dalt, és persze a jól ismert slágereket.
Őt követi Copy Con és a Freedom Fighterz közel két órás koncertje, melynek keretében a teljes lemezanyag elhangzik, illetve Copy Con hip-hop formációja a Flegma Dog$ is fellép. A Freedom Fighterz ezúttal egy speciális vendéggel is bővül, hiszen DJ-ként, és samplereken közreműködik Lepés Gábor a közismert producer-zeneszerző, aki az Irónia című lemez keverését és masterelését is végezte. A koncert harmadik különleges vendége pedig Debora, levegőakrobata, a Cirkusz-Színház állandó tagja, akit a Cinetrip közönsége jól ismerhet, illetve aki számos európai ország, különböző cirkuszi- és tánc-showjában megfordult már az elmúlt években. Debora saját koreográfiáját adja elő Copy Con egy dalára, mégpedig a magasban, a közönség feje felett.Az est zárásaként a kiváló selecta, Áfonya is jelen lesz, aki a világ egyik legelismertebb DJ-akadémiáján megszerzett tudását kamatoz tatja ismételten, kifulladásig tartó szetjével.
Jegyek kaphatók a Petőfi Csarnok pénztárában, valamint az Interticket és a Ticket Express hálózatában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...