2010. november 8., hétfő

OLD BOYS - PECSA közös születésnap

OLD BOYS - PECSA közös születésnap
november 26.,péntek 20-02 óráig
Petőfi Csarnok
Az Old Boys együttes 1979-ben alakult és azóta tevékeny szereplője a hazai könnyűzenei életnek. Több, mint 6000 koncerten, fellépésen vannak már túl. Nevük elsősorban az oldies zene (50-es, 60-as, 70-es évek angolszász zenéje) széles spektrumú, sok műfajt és eredeti előadót felölelő repertoárjuk magas színvonalú előadását jelenti a széles korosztályú hallgatóság számára.
Az együttes minden évben meg szokta ünnepelni egy koncerttel/táncos bulival a születésnapját novemberben, mert ekkor volt az első fellépés 1979-ben. Idén különleges alakalomra kerül sor november 26-án a Petőfi Csarnokban, hiszen a Petőfi Csarnok 2010-ben ünnepli 25 éves fennállásának jubileumát. Mindjárt a megnyitás után 1985 őszén indult az Old Boys klubja a Petőfi Csarnokban (Fantasztikus Házibuli az Old Boys Együttessel), mely tizenkét éven keresztül minden hétfőn az egyik legismertebb rendezvénye volt a Pecsának (és Budapestnek) és mely rendezvényt – ha nem is heti rendszerességgel, de szintén 25 éve ismétlik. Ehhez kapcsolódik az Old Boys 31 éves születésnapja és így többszörös jubileumot ünnepelhet egy óriási buli keretében a nagyérdemű.
Az est folyamán bemutatásra kerülnek a PECSA 25 évről összegyűjtött fotói, plakátjai, felidéződnek felvételről az Old Boys korábbi, PECSA -beli koncertjei és az Old Boys is különleges programmal készül a többszörös születésnapra, melyben a rajta kívül szép számban meghívott és korábban is az Old Boys vendégeként fellépő művészek, zenészek sora is színpadra lép: Charlie, Gerendás Péter, Varannai István... 
Házigazda: Kiss Joe
Az este a szokásos módon mind a táncolóknak, mind a vájt fülűeknek különleges és hosszú élményt, szórakozást biztosít.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...