2010. november 17., szerda

November 15-től vásárolhatóak jegyek az a Interferenciák Fesztiválra!

November 15-től vásárolhatóak jegyek az a Interferenciák Fesztiválra!

    Elkezdődött a visszaszámlálás a december 1 és 12 között megrendezésre kerülő Interferenciák 2010 Nemzetközi Színházi Fesztiválra, az év egyik legkiemelkedőbb színházi eseményére Kolozsváron, amelyre nagy szeretettel várunk mindenkit.
   A belépőjegyeket november 15-étől vásárolhatják meg a kívánt előadásokra. A meghívott előadások jegyárai: stúdióelőadások esetén 25 illetve 20 RON, nagytermi előadások esetén pedig 20 illetve 15 RON. A fesztivál nyitórendezvényére, a december 1-jén megrendezendő Elevation jazzkoncertre 30 RON-os egységáron válthatnak belépőt.
Kedvezményes jegycsomagot ajánlunk azok számára, akik több előadást is meg szeretnének nézni, amely 5 nagytermi meghívott előadást foglal magába 60 RON értékben. A jegycsomag az A játszma vége (Teatro de La Abadía, Madrid), A másik világ, avagy a hold államai és birodalmai (Théatre de’l Incredule, Párizs), Ugyanaz a tenger (Habima Színház, Tel Aviv), Yvonne, burgundi hercegnő (Teatr Slaski, Katowice) és Képzeletbeli operett (Debreceni Csokonai Színház) című előadásokra érvényes. 
Stúdióelőadások esetén a helyek száma korlátozott, kérjük időben vásárolják meg helyeiket!
A Kolozsvári Állami Magyar Színháznak a fesztivál keretében játszott előadásaira a jegyek a hagyományos áron vásárolhatóak meg. A jegypénztár naponta 10.00 – 13.00 illetve 16.30-18.30 óra között tart nyitva, telefonszáma: 0264-593468.
Amennyiben Ön is szeretné támogatni az Interferenciák Fesztivált, váltsa ki 2000 RON értékben a két személyre szóló Mecénás bérletek egyikét, amelynek megvételével az összes előadásra helyet biztosítunk Önnek! Amennyiben egyedül szeretne jönni, a Mecénás bérlet 1000 RONért vásárolható meg. A Mecénás bérletek kapcsán bővebb információk Tofán Koós Imolánál igényelhetők az
office@huntheater.ro e-mail címen, vagy a 0749-094957-es telefonszámon. Az előadásokra magyar és román nyelvű fordítást biztosítunk.
Nagy szeretettel várjuk minden kedves színházszerető nézőnket a fesztivál minden előadására és eseményére!
 
A fesztivál részletes programját is nemsokára közreadjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...