2010. december 21., kedd

Magna Cum Laude - Karácsonyi koncert

Magna Karácsony
Magna Cum Laude - Karácsonyi koncert
december 28. (kedd), 20:00, SYMA Csarnok 
Vendég: Pataky Attila 
A koncert után retrodisco DJ Radnaival!
A Magna Cum Laude zenekar igen csak mozgalmas 2010-es évet tudhat lassan maga mögött: platina- és aranylemezek átvétele, rengeteg koncert, fesztiválok, klubbok, egyéb rendezvények elmaradhatatlan szereplői! Az évet ismét egy hatalmas karácsonyi koncerttel zárják, ami - most már bátra kijelenthetjük - hogy hagyománnyá vált az együttes számára!


December 28-án tehát ismét lesz Magna Karácsony a Syma Rendezvénycsarnokban, ami az előzetes tervek szerint, a zenekar fennállásának(!) legnagyobb produkciója lesz! 
Az 1999-ben Gyuláról indult együttes mára napjaink egyik legsikeresebb pop-rock koncert zenekara, a települési rendezvények és a nagy fesztiválok kiemelt attrakciója. A hazai rádiók számos dalt forgatnak állandóan, az eddig megjelent négy stúdióalbumuk repertoárjából, amelyek legtöbbje a hallgatók és a slágerlisták favoritja. Az országos ismertségre tettek szert, de megmaradtak közvetlen vidéki srácoknak, akik dalaikban és koncertjeiken egyaránt az élet örömeit, bánatait, érzéseit, az egyszerű embereket, az egyszerű embereknek éneklik meg. 
E gondolat vezérelte a budapesti Magna Karácsony gondolatát, amely idén is egy igazi vidéki hangulatú családi mulatságnak ígérkezik. A szervezők egy mobil sátorral toldják majd meg a Syma „A” csarnokának szoborkert felöli oldalát, ahol helyben sülő disznótoros és pálinka standok segítenek majd megalapozni a hangulatot.
A koncert egy szokatlanul nagyszabású látványos attrakcióval kecsegtet, a több mint két órában sosem látott látványelemekkel és meglepetésekkel csendül felnek fel a slágerek, a közönség kedvenc dallamai – többek között a Minden Állomás, az Átkozott Nők, a Vidéki Sanzon, a Sirató, a Te légy most, a Visszhang, a Színezd újra, a Pálinka dal -, de olyan dalokat is hallhatnak, amiket ritkán játszanak nagy közönség előtt! 
A korábbi karácsonyi koncerteken olyan elismert előadók fogadták el a Magna Cum Laude meghívását, mint Révész Sándor, Lukács Laci és Nagy Feró!
Az idei nagykoncerten hazánk egyik legnagyobb rocksztárja, a 30 éves fennállását idén ünneplő Edda zenekar frontembere, Pataky Attila lesz! A közös produkció során közösen szólaltatnak meg hol egy Magna slágert, hol pedig egy ismert Edda dalt!  
A koncert végeztével még nem fejeződik be a karácsonyi mulatozás, mivel DJ Radnai lemezjátszójával pörgeti tovább az este jó hangulatát! 

1 megjegyzés:

  1. Nagyon rossz volt az egész! A kihangosítás amatőr, a látvány kritikán aluli!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...