2011. március 2., szerda

FreshFabrik lemezbemutató koncert

FreshFabrik
lemezbemutató  koncert
március 11. (péntek), A38 
kapunyitás:19:00, koncert kezdés: 20:25
Vendégzenekarok:
CHERRY BOMB (Hits chicks and rock'n'roll!)
OZONE MAMA lemezbemutató
TRILLION (Szabó Laci és Mohácsi Matyi-Grand Mexican Warlock és APEY-Necksprain, Apey&the Pea),
MZ/X reunion és EP bemutató
THE MINISTERS lemezbemutató 
Special Guests:
Vörös András  (Superbutt, ex-FreshFabrik)
Ujvári Peti (UP!) 
Egy különleges dal, különleges felállásban:
a zenekarhoz csatlakozik Csontos Krisztián és Szabó Dávid (Haelo),
valamint Szvoboda Laci (PieOnEar) 
DJ: SENIOR HAL 

A hazai modern rock úttörőjeként aposztrofált FreshFabrik, egy rövidebb pihenő után újra visszatért a zenei életbe! Március 11-én egy hatalmas lemezbemutató koncert keretében mutatják be Mora című legújabb, 5. nagylemezük anyagát.
Az új lemezről elsőként a Stealing The Sun vadonatúj számukat ismerhette meg a közönség.
Ez a 2010 év végi maxijuk 2011. január elején “médiatörténelmet írt”! A dal - angol nyelvű szövege ellenére - több magyar kereskedelmi és közszolgálati rádió listáját is vezette/vezeti most is, illetve videoklipjüket is napi rendszerességgel vetítik a zenecsatornák. 
Az előző  lemezük 2004-ben jelent meg, 5 évet kellett várni erre az új stúdióalbumra, amit a Fonogram díjas zenekar két alapító tagja, Szabó András és Kovács Levente, a már fél évtizede a csapatot erősítő énekes-zeneszerzővel, Oláh Szabolccsal rögzített. Szabolcs az, aki az eddigi frontemberek közül, a leghosszabb időt töltötte el a mikrofon mögött, mindezt úgy, hogy a gitáros szerepét is magára vállalta és a zeneszerzésből-szövegírásból is kiveszi a részét. 
A szerzőtrió  az alkotó folyamatban Schram Dáviddal (gitáros a „Nerve” lemezen) és László Viktorral (a „Drive My Hand” és a „Nerve” lemez producere) kiegészülve kanyarodott vissza a zenekar tempósabb, dinamikusabb, de egyben kisérletezősebb korszakát idéző tételekhez.
"Egyetlen olyan dolog van, amihez szigorúan ragaszkodtunk az évek során, és amitől minden lemez vérbeli FreshFabrik lemez lett -hangsúlyozza Kovács Levente a szerző-basszusgitáros - az igény, hogy minden lemezzel megújuljunk. Ezt hol egy új énekessel, hol egy Amerikából importált zenei rendezővel, máskor, mint jelen esetben, egy régen már bevált, progresszivitásban már bizonyított gárdával próbáltuk elérni.”
Az 1991-ben alakult zenekar - ma már Fonogram díjas - túl van több, mint 1000 koncerten, készítettek 5 nagylemezt, szerepeltek 25 kiadványon, lemezeik külföldön is megjelentek, felléptek az összes hazai nagy fesztiválon (ebből  4 Sziget nagyszínpad), Prágában az AC/DC előzenekara voltak, turnéztak több európai országban, százezrek látták, hallották és szerették őket az elmúlt évek során.  
Jegyek:
Elővétel: 1900 Ft
A fellépés napján: 2300 Ft

A március 11-i lemezbemutató koncerten az új lemez dalai mellett a The Warm UP (EP) dalai is elhangzanak. Ez a 7 dal Magyarországon ebben a formájában hivatalosan most jelenik meg először, amely ingyenesen letölthető innen: http://www.freshfabrik.com/the_warm_up/ff-the_warm_up.zip
Töltsd le és melegíts a március 11-i koncertre!



Tracklist:
1. Life Is Passing By
2. Knights de la Mancha
3. Diary
4. This Time
5. See You Over There
6. Icons (Gold Can't Rust)
7. On & On (featuring Újvári Péter)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...