2011. március 19., szombat

RETRO CSILLAGFÉNY DISCO

RETRO CSILLAGFÉNY DISCO
B.Tóth – Éliás – Dvoracsek
Petőfi Csarnok
2011. április 9. szombat, 20-02 óra
Filmvetítés 18 órától
A Petőfi Csarnokban április 9-én - közel 20 év elteltével - még egyszer bemutatkozik a legendás, fantasztikus sikerű Csillagfény produkció, a 80-as évek legismertebb diszkó programja.
1985. július 6-án, két hónappal a Pecsa megnyitása után indult el hódító útjára, szombatonként 2,500 fiatalnak biztosítva felhőtlen szórakozást. Az első félévben már hatvanezer látogatója volt! Budapest első olyan bulija, mely éjjel 02 óráig tartott. Ez ma már szinte elképzelhetetlen!
 A fergeteges estéken a korszak három népszerű diszkósa, B.Tóth László, Éliás Gyula és Dvoracsek György forgatta a legnépszerűbb slágereket, a hatalmas méretű kivetítőn világsztárok klipjeit játszották, a színpadon pedig a magyar popvilág legnagyobb sztárjai léptek fel:
A Bikini, Demjén Ferenc, az Edda, a Névtelen Nulla, az Első Emelet, a Beatrice, a Napoleon Boulevard, a Z”Zi Labor, Anita, Szűcs Judith, Deák Bill Gyula és a többi népszerű előadó óriási sikert aratott a nonstop buliban, ahol megállás nélkül szólt a zene.
Olyan együttesek kezdték itt a pályafutásukat, mint a Padödö, az Ad Stúdió, Dr. Beat, a Sing Sing, a Bonanza Banzai és sokan mások. A kifutón táncprodukciók, divatbemutatók színesítették a kínálatot.
 A káprázatos fények, a fantasztikus hangtechnika és lézer show, űrdíszletű színpad, premier előtti filmek, video mozi, a Pesti Műsorral közös Csillagfény slágerlista, ez mind-mind az ország legnépszerűbb és legnagyobb diszkójává tették a Csillagfényt. A zene mellett párhuzamosan sok-sok program közül választhattak a látogatók: számítógépes játékok, vetélkedők, céllövölde, ismeretterjesztő filmek, stb.
A produkció szakmai rangját és elismertségét jelzi, hogy a Music Television egy estét élőben közvetített, legnépszerűbb műsorvezetője, Paul King vezetésével. Az est sztárvendégei a világhírű Matt Bianco és a Thomson Tweens volt. Az óriási sikert és érdeklődést a Csillagfény iránt jelzi az is, hogy a Petőfi Csarnok mellett több vidéki város sportcsarnokában, sőt Starlight néven külföldön is szerepelt.
Sok év után egy éjszakára ismét visszatér a régi hangulat a Petőfi Csarnokba.
A varázslatról ismét a három diszkós, B.Tóth – Éliás –Dvoracsek és a ma is népszerű sztárok gondoskodnak. A Csarnok színpadán: Csepregi Éva, Napoleon Boulvard, Janicsák István és a Veresegyházi Asszonykórus, Vörös István (Prognózis), Dr. Beat. Vendég diszkósként DJ. Dominique áll majd a diszkó pultban.
Természetesen a hagyományoknak megfelelően 18 órától filmvetítéssel indul a program.
A látvány is visszaidézi az akkori diszkó világát, természetesen kiegészülve a mai igényeknek megfelelő technikával.
A régi Csillagvény látogatói még egyszer átélhetik a boldog szombat esték hangulatát, visszaidézhetik a felhőtlen fiatalságot, hiszen itt sok életre szóló szerelem és barátság kötődött. Mellettük azok a fiatalok is felejthetetlen élményben részesülnek, akik szeretik a korszak zenéjét, slágereit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...