2011. március 1., kedd

Tüke Fenomén – filmbemutató DVD-sorsolással!

Tüke Fenomén  – filmbemutató DVD-sorsolással!
A suttogó  propaganda célba ért, belénk mart és el nem enged. A Tüke Fenomén 2010 Legjobb Kreatív Dokumentumfilmjét közkívánatra ismét Pécsett, ezúttal a film témájához és szellemi súlyához méltó  helyen a tizenháromezer négyzetméteres Dél-Dunántúli Regionális Könyvtár és Tudásközpont spirituális falai között (7622 Pécs, Universitas u. 2/A.) mutatják be 2011. március 5-én 18 órakor.
Az exkluzív, ingyenes szamizdat bemutató során a szerencsés nézők között kisorsolják a sokkoló pécsi anyag extra tartalmaktól túlcsorduló limitált szériájú, kereskedelmi forgalomból kitiltott DVD változatát is, valamint a film megtekintése után beszélgethetnek az alkotókkal és az arra vetődő szereplőkkel azok is, akik a tavaly októberi CinePécs Filmfesztivál dupla telt-házas bemutatóján szerencsétlenül az épületen kívül rekedtek.
Még egy fontos adalék, amiről A Tüke Fenomén bemutatóján talán többet is megtudhatunk; nevezetesen minden jel szerint tájékoztatást kapunk egy titkos összekötő kapocsról, amely a 30Y zenekar Mecseki sétányok című dala, illetve A Tüke Fenomén című film között feszül...
A film alkotói minden érdeklődőt szeretettel várnak tehát 2011. március 5-én, 18 órakor a Dél-Dunántúli Regionális Könyvtár és Tudásközpontban. A filmbemutatóra a belépés díjtalan.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...