2011. március 1., kedd

Színházi Világnap a Katonában

Színházi Világnap a Katonában 
      Március 26-án és 27-én a Színházi Világnap alkalmából különleges hétvégére készül a Katona József Színház. Két, 2004-ben bemutatott produkció, az Ivanov és a Koccanás is ezen a hétvégén ünnepli 150. előadását. Ebből az alkalomból kivételes akcióval kedveskedik a színház azoknak, akik mindkét jubileumi előadásra jegyet váltanak. Minden vásárló, aki február 21. után vált jegyet az előadásokra, a Csendet akarok március 26-i, illetve a Mennyekbe Vágtató Prolibusz március 27-i előadásaira ajándék jegyet kap.
      A Zsámbéki Gábor rendezésében még 2004 januárjában bemutatott Spiró dráma főszerepeiben Ónodi Eszter, Gáspár Sándor m.v., Bezerédi Zoltán és Mészáros Béla láthatók, míg az Ascher Tamás rendezte, rendkívüli nemzetközi sikernek és elismerésnek örvendő Ivanov című előadás főbb szerepeit Fekete Ernő, Máté Gábor, Tóth Ildikó és Szandtner Anna alakítják. Ünnepeljék velünk a két produkció közös jubileumát!
      A hétvégén ezen kívül a Nordost című készülő produkció  nyílt próbáját tekinthetik meg az érdeklődők 26-án, szombat délelőtt 11 órától a Kamrában, illetve mindkét nap dél és este 10 óra között kedvezménnyel vásárolhatnak jegyet áprilisi előadásainkra a színház jegypénztárában, ahol Katonás művészek várják a betérő vendégeket. 
      Szeretettel várunk mindenkit a Katonába március utolsó hétvégéjén!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...