2011. május 4., szerda

Fiction Science Survival es Rapidlabor - Hozd el a filmötletedet!

Fiction Science Survival es Rapidlabor
Hozd el a filmötletedet

leadkep
A Fiction Science Laboratory az idei rendhagyó, tavaszi Filmszemlén is jelentkezik 2011. május 6-án pénteken 10.00-kor az Uránia Nemzeti Filmszínház emeleti kávézójában.

"Mivel ütötték el az időnket a laborban? Milyen projektekben vállaltunk tevékeny szerepet? Hogyan érintett minket a magyar filmipar lassulása és nehéz helyzete? Szimpla pódiumbeszélgetés helyett virtuális túlélőtúrán adunk választ ezekre a kérdésekre." - áll a meghívóban.

"A Fiction Science Survival és Rapidlabor ugyanakkor több élménybeszámolónál: szeretnénk megméretni, szeretnénk, ha próbára tennétek azt a többnézőpontú munkamódszert, amelyet a magunkénak vallunk, amelyet az elmúlt években tökéletesítettünk. Erre találtuk ki a rapidrandi után szabadon a Rapidlabort. Hozzatok bármilyen műfajú filmtervet, filmötletet, vagy konkrét problémát, amiről szívesen beszélgetnétek velünk, a Fiction Science laboránsaival -- most fejenként 10 percben, 7 író-dramaturg válaszolja meg egyesével a kérdéseket a helyszínen. Kisjátékfilmtől a televíziós műsortervig, ismeretterjesztő filmtől a sorozattervig és reklámig formátum-, műfaj- és protokolláris kötöttségek nélkül állunk rendelkezésetekre."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...