2011. május 6., péntek

Rendhagyó lemezbemutató koncert a Szikra moziban!

Rendhagyó lemezbemutató koncert a Szikra moziban!
2011. május 13., 19.45 óra
A Dinamit együttes, és a Kalapács és az Akusztika lemezbemutató koncertjét 2011. május 13-án tartják a Szikra moziban. Ez egy igazi hamisítatlan rock koncert lesz, sok meglepetéssel. A helyszín egy kicsit emlékeztet a régi Corvin mozis rock koncertekre, ahol a közönség a megszokottól eltérő, teljesen más atmoszférában nézhette végig a bulikat a székeken ülve, az erkélyen, vagy a sorok között állva.
Május 13-án a Dinamit együttesJÁTSZD, AHOGY AKAROD” című albuma, és a Kalapács és az Akusztika „AKUSZTIKUM HUNGARIKUM” albuma kerül bemutatásra.
A koncertet háromnegyed nyolckor Kalapácsék kezdik, egy kibővített akusztikus zenekarral, melynek végén Kalapács Józsi és Kálmán Gyuri
 - a Dinamit énekese - közösen adnak elő néhány számot. (Ők ketten a Szolnoki Szigligeti Színházban, a Jézus Krisztus Szupersztárban is együtt játszanak.)
Ezt követi a Dinamit együttes koncertje. Az új lemez anyagán kívül természetesen felcsendülnek majd a nyolcvanas évekből jól ismert Dinamit nóták is.  Az együttes vendége ezen az estén az Ismerős Arcok frontembere, Nyerges Attila lesz. Néhány dalt közösen adnak elő.
Mindenképpen izgalmas este elé nézhetünk, és akik eljönnek maradandó élménnyel fognak távozni.
Kapunyitás: 19.00 óra
Kezdés: 19.45 óra
Jegyek elővételben a koncert napjáig 2500 .- Ft-ért kaphatók a helyszínen, a Ticketpro Jegyirodákban és a www.ticketpro.hu oldalon.
A koncert napján csak a helyszínen: 3.000.-Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...